MISSION TRANSPORT and LOGISTICS Kft.

Title Image

Pályázatok

MISSION TRANSPORT and LOGISTICS Kft. komplex fejlesztése

Kedvezményezett neve: Mission Transport and Logistics Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Mission Transport and Logistics Kft. komplex fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 26 530 897 Ft
Projekt azonosító száma: GINOP-PLUS-1.2.1-21-2021-00882

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

 

Eszközök beszerzése:

Számítógépek: A munkavégzés korszerűsítése miatt beszerzésre került egy szerver valamint 4 darab AIO PC teljes hardverrel.
Sátor: célja elsősorban az értékesítésre váró raklapok tárolása. Acélszerkezetű és UV-álló nem gyúlékony kategóriás PVC ponyvából készült sátor védelmet nyújt a nagy mennyiségű csapadék és az erős napsugárzás ellen. A homlokvillás targonca tárolására is megoldást nyújt a felépítmény.
Targonca: raklap értékesítés elengedhetetlen eszköze egy homlokvillás targonca. A raklapok fel- és lerakodását megkönnyíti, hisz nem egyesével emberi erővel történik a raklap mozgatása, hanem gépi erővel.

 

Építési tevékenységek:

Kamerarendszer telepítése: legfontosabb feladata a kamerarendszer kiépítésének a telephely vagyonvédelme. Az illetéktelen behatolás, lopás, rongálás megelőzése a cél. Riasztás esetén kamerarendszeren keresztül ellenőrizhető a riasztás oka. Behatolás esetén kivonuló szolgálat áll rendelkezésünkre. A kamerarendszert kiépítő cég videótávfelügyeletet biztosít számunkra.
Gépkocsitároló építése: a Mission Transport and Logistics Kft. munkavállalói és vendégei részére a meglévő parkoló részt árnyékolással kialakítottuk.
Napvitorla kialakítás esetén: a fő cél, hogy 12 autó a tűző nap miatt árnyékolva legyen.
Iroda felújítás és átalakítás: Az épületben található fürdő helyiség és a sofőr pihenő zuhanyzó – mellékhelységek újultak meg. Nagyban elősegíti a munkahelyi komfortérzetet, hogy a korábbi női mosdó átalakításra került 2 új női és 2 új férfi wc helyiségekre külön-külön választva. Ezen kívül a meglévő raktárhelyiségből egy tárgyaló került leválasztásra. A tárgyaló elengedhetetlen részét képezi az irodának, ahol a megbízóinkkal, partnereinkkel személyesen egyeztethetünk. Egy üzlet kialakítása is megvalósult. Az üzlet ad helyet a raklapértékesítésnek, ezáltal új munkatársakat tudunk foglalkoztatni.

 

Napkollektor:

A komplett napkollektoros rendszer telepítése a melegvíz előállítását szolgálja. A napkollektor beszerelése nemcsak energiatakarékos megoldás, hanem környezetbarát is.

 

Tanácsadás:

Marketing tanácsadás és márkaépítés: komplex marketing munkák, termékportfolió termékkoncepciós munkái, sales support anyagok marketing munkák.
Stratégiai és üzleti tervezés: a tulajdonosi célok mentén MPG nemzetközi alapokon, a stratégiai fejlesztés, tanácsadás irányainak felépítése, fejlesztési programterv felépítése, megvalósítása, az értékesítési csatornák fejlesztési tanácsadási munkái, módszertanainak definiálása, felépítése (ár stratégia, cold contact technika stb.)

 

Felhő alapú IKT rendszer: Kontrolling és döntéstámogatás, Internetes értékesítés (vállalati webáruház), Online (elektronikus) fizetési megoldás. A bevezetésre kerülő rendszer hozzájárult cégünk versenyképességének növeléséhez, költséghatékony, gyors és pontos feladatellátásához, így a működés hatékonyságának növeléséhez.

 

Projekt befejezési dátuma: 2023.10.31.

Mission Transport And Logistics Kft Komples Fejlesztese

Napelemes rendszer telepítése

Kedvezményezett neve: FEBE Transport Szállítmányozási Kft.
Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a MISSION TRANSPORT and LOGISTICS Kft-nél.
Vissza nem térítendő támogatás összege: 1,74 millió forint
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2019-01591
Megvalósítás helye: Telephely: 9025 Győr, Bécsi út 14. Hrsz.: 0269.

A “FEBE TRANSPORT” Szállítmányozási Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen pályázott napelemes rendszer telepítésére a 9025 Győr, Bécsi u. 14. című, 0269 helyrajzi számú telephelyén.

Az “Napelemes rendszer telepítése a Febe Transport Kft.-nél” című, GINOP-4.1.3-19-2019-01591 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a “Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” című pályázati kiírás keretében valósul meg. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 1,74 millió forint értékű vissza nem térítendő, 100 % intenzitású támogatásban részesült.

A megvalósítás során 8,7 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése valósult meg. A projekt fizikai befejezésének ideje 2020. október 5.

Febetrans Palyazatnapelem

Komplex informatikai fejlesztés

Kedvezményezett neve: FEBE Transport Szállítmányozási Kft.
Projekt címe: Komplex informatikai fejlesztés a MISSION TRANSPORT and LOGISTICS Kft-nél
Vissza nem térítendő támogatás összege: 11,05 millió forint
Visszatérítendő hitel összege: 13,82 millió forint
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01863
Megvalósítás helye: Telephely: 9025 Győr, Bécsi út 14. Hrsz.: 0269.

Bevezetésre kerülő modulok:
Felhő modulok: Szolgáltatásmenedzsment, Work-flow modul, Elektronikus iratkezelés, Tudásmenedzsment modul, HRM modul.
Telepített: Pénzügy, számvitel, CRM, Beszerzés. logisztika, mobil technikát használó rendszer.

Korszerű management eszközöket biztosít, hogy a termék portfóliónkat eredményesen és gazdaságosan fenntarthassuk, támogatja a dokumentumok elektronikus tárolását, iktatását, verziókezelését. Lehetővé teszi a csoportos munkavégzést, segítse a cég vezetőit bizonyos adatok biztosításával a döntéshozatalban, támogatja a beszerzést, a megrendelési folyamatokat, támogatja a cég szolgáltatásmenedzsmentjét, webes megjelenését, támogassa ügyfeleink és munkavállalóink adatainak egységes felületen lévő kezelését és a cég pénzügyi rendszerének kialakítását. A rendszerrel növelni tudjuk hatékonyságunkat és vevőink körét.

A projekt befejezését 2022 elejére tervezzük.

A telepített modulok a megvalósítás helyszínén lévő szerverről fognak működni. A telepített modulokat azért választottuk, hogy saját szerveren működjenek, mert érzékeny adatokat tárolnak és nem akartuk külső szolgáltatóra bízni őket, ilyenek például ügyfeleink és a cég pénzügyi modulja, a vezetői és egyéb működési riportok, statisztikákról és munkafolyamatok. A felhő modulok, szolgáltatásmenedzsmenthez, iratkezeléshez, work-flow-hoz állandó és nagy internetes sávszélesség kell, ezért ezeket a szervereket a szolgáltató cégre bízzuk, tőlük béreljük, mint szolgáltatást.

Ennek megfelelően a pályázat keretében az alábbi tételekhez kérünk támogatást: szoftver licenc, oktatás és képzési szolgáltatások, szakmai, bevezetési szolgáltatások.

Beszerzés, logisztika modul rálát a központi adatbázisra, ezen keresztül végezzük a megrendelési folyamatokat. A work-flow modullal az alkalmazottak és a cégvezetés egy helyen látja a feladatokat, azok határidejét. Elektronikus dokumentumkezelő modul működése: Dokumentumok, számlák érkeztetése, iktatása. Jogosultsági szintek létrehozása. A CRM szoftver célja, hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A HRM modulban egy helyen tudjuk tárolni munkavállalóink adatait. A szolgáltatásmenedzsment modullal az ügyfelek tudnak egy felületen szolgáltatás portfoliónkkal megismerkedni, bejelentkezni. A pénzügyi modullal egy egységes számlázó és pénzügyi modul kerül kialakításra. Az rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, költséghatékony, gyors és pontos feladat ellátáshoz, így a működés hatékonyságának növeléséhez.

Febetrans Palyazatinformatika

Működési költségek finanszírozása

Kedvezményezett neve: FEBE Transport Szállítmányozási Kft.
Projekt címe: Az igényelt hitel felhasználásának célja vállalkozásunk működési költségeinek finanszírozása
Visszatérítendő hitel összege: 120 millió forint
Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B
Megvalósítás helye: Telephely: 9025 Győr, Bécsi út 14. Hrsz.: 0269.

Febetrans Palyazathitel